Slecht nieuws, Mike overleden

Hallo Allemaal,

jullie hebben vast al van dit heel slechte nieuws gehoord. Mede op verzoek van de familie hierbij de volgende informatie.

Mike is 10 maart overleden. Hij was kort daarvoor getransplanteerd maar heeft te maken gekregen met complicaties waaraan hij is overleden.
Mike is 12 keer meegegaan met FOK, de laatste keer in 2005.

Namens het bestuur van de stichting FOK willen we de familie condoleren en veel sterkte wensen in de komende tijd.

Op verzoek van de familie hieronder de tekst van de kaart met een heel mooie foto van Mike.

Dennis gaf nog het volgende aan:
Er is een lift aanwezig, er zijn genoeg zitplaatsen zijn voor cf-ers, er zijn ook plekken gereserveerd hiervoor. Deze plaatsen zijn wel bij elkaar, dus snappen we het als mensen niet bij elkaar willen zitten.
Er mogen een selectief aantal auto’s de begraafplaats op, voor cfers die niet kunnen lopen, dit moeten ze dan wel even melden bij degene die dit regelt (word daar gemeld)

Iedereen die betrokken is bij Mik, of zich welkom voelt is uiteraard uitgenodigd, we hadden geen kans om 300-400 kaarten te versturen dus we hebben selectief kaartjes verstuurt. we houden wel rekening mee dat er veel fokkers komen.
Tekst kaart:

Na een zwaar leven met Cystic Fibrosis en een hoopvol begin met nieuwe longen, hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van onze stoere bink

Mike Bakker

* 19 augustus 1986                                                                       † 10 maart 2010

Wilma Bakker
                                                                                   Natascha Jansen
                                                                                   Dennis en Anneleine
                                                                                   Matthijs en Dagmar
                                                                                   Familie Bakker
                                                                                   Familie Jansen

Winkewijertlaan 9
7334 CG Apeldoorn

Mike is overgebracht naar Rouwcentrum Rouwenhorst,
Christiaan Geurtsweg 24 te Apeldoorn, alwaar geen bezoek.

We willen Mike gedenken tijdens een bijeenkomst op vrijdag 19 maart om 14.00 uur in het Auditorium van Hotel De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 te Ugchelen / Apeldoorn, waar voorafgaand vanaf 12.30 uur gelegenheid is tot condoleren.

Aansluitend zal de begrafenis om 15.30 uur plaatsvinden op Begraafplaats Heidehof, Engelanderholt 95 te Ugchelen / Apeldoorn (ingang P2).

“Kom zoals je bent”

Mik