Show Sidebar Inloggen

Aegis Media bedankt

Wat jullie waarschijnlijk niet allemaal weten is, dat de Stichting FOK al jaren voor iedereen die met CF in het Juliana (kinder-) of het Haga ziekenhuis ligt, elke maand nieuwe tijdschriften in Amsterdam ophaalt.

Deze tijdschriften worden ons gratis ter beschikking gesteld door Aegis Media uit Amsterdam en die zijn we dan ook erg dankbaar.

Verleden week is Lineke van onze Stichting weer op bezoek geweest in Amsterdam en heeft naast tijdschriften nu ook tassen vol met cadeautjes gekregen.

Deze tassen waren overgebleven van de recente opening van hun nieuwe pand en zijn ter beschikking gesteld door een grote groep van sponsoren.
Er zat echt van alles in deze tassen van spellen, dvd’s, chocolade, Nivea producten, Tempo zakdoekjes, gratis film downloads, gratis kaart versturen, horloge’s tot tijdschriften enz.

Lineke heeft alles aan de CF verpleegkundige in Den Haag gegeven die het verdeeld heeft over de twee ziekenhuizen en zo konden tal van kinderen en jongvolwassenen op hun kamer of op de poli door ons verrast worden.
Hoe dat uitwerkte op hun lachspieren zie je in bovenstaande foto!

Aegis Media , Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *