Met FOK en AH naar Disneys The Little Mermaid?

Hallo allemaal,

In de laatste bestuursvergadering hebben we het gehad over de AH actie, een tweede kaartje gratis voor de Disney Musical The Little Mermaid.
Het leek ons een goed plan om ook aan te haken aan deze actie, we willen ons ten eerste richten op kinderen tot en met 14 jaar.

NB: naar aanleiding van enkele reacties en verder topoverleg in het bestuur:
Voor ouderen die ook graag willen maken we in eerste instantie een wachtlijst. Als er voldoende ruimte is, is er kans op een bijdrage van FOK!
Je komt op een wachtlijstje en afhankelijk van het aantal verzoeken kunnen we wellicht een bijdrage leveren.

Samengevat: als iemand met CF, of een gezin met kinderen in die leeftijd, naar de musical willen gaan dan kunnen wij de kosten van twee kaartjes (voor 4 personen) voor onze rekening nemen.

Als je mee wilt doen zorg dan zelf voor een voucher, mocht je die niet hebben kunnen we daar (voor zover de voorraad strekt) in voorzien!
(Dit is ook een oproep voor het verzamelen van de vouchers die de komende twee weekends door AH worden uitgegeven)
In principe zullen we maximaal twee kaarten bijdragen,daarmee kunnen 4 personen gratis naar de musical. Mochten er speciale situaties bestaan kan je daarover mailen.

Dus, koop een kaartje, stuur een mail aan ons met een kopie van de aangeschafte kaartjes.

Nog even de voorwaarden samengevat:
* Dit is een actie van een Stichting die zich inzet voor alle mensen met CF, dus minimaal één van de deelnemers heeft CF.
* Dit betekent tevens dat deze actie geldt voor iedereen met CF, of je wel of niet ooit met de vakantiekampen bent mee geweest, maakt niet uit!
* Verzamel bij voorkeur zelf de benodigde vouchers en bestel zelf de kaarten door te klikken op deze link: www.ah.nl/musical
* Heb je geen vouchers, mail ons op mail@stichtingfok.nl en we sturen dan een vouchercode (zolang de voorraad strekt) die je nodig hebt om het 2e kaartje gratis te bestellen.
* Declareer de kosten van de kaarten (max. 2) die je zelf hebt moeten betalen door een verzoek te sturen naar mail@stichtingfok.nl onder vermelding van je naam, de naam van degene die CF heeft, de kosten van de kaarten die je zelf hebt moeten betalen en tenslotte je rekeningnummer en rekeningnaam.

We hopen dat jullie een mooie show bij the Little Mermaid zullen meemaken!

Namens FOK,

Groeten Fred