Show Sidebar Inloggen

Parachute springen met Cas, Femke en Thomas

IMG_8123Hallo allemaal,

Al een hele tijd terug kregen we een mailtje van Thomas met een verzoek om voor Cas en zijn vriendin iets leuks te regelen.

Hij schreef: “

“Cas is 3x mee geweest met FOK. Ik ken Cas sinds onze kleine kinder jaren. Wij zaten samen in het WKZ en probeerde onze Jaarcontrole altijd op dezelfde dag te plannen zodat we gewoon konden spelen in het ziekenhuis.
Al die jaren bevriend geweest. Ik kreeg jaarlijks een uitnodiging van Dr vd Laag voor Fok Kamp, maar wilde dit nooit. Totdat ik dacht, als Cas meegaat dan ga ik ook. Dus ik had Cas gevraagd, en die wilde ook. Beste keus ooit geweest!
Ik weet van Cas dat hij dolgraag een keer zou willen Parachute springen. Ik zou hem graag dus willen opgeven voor een fok uitje met deze grote (bucketlist) wens van hem. Ik hoop dat dit, en misschien voor ook voor zijn vrienden/vriendin mogelijk te maken is.”

Dat vonden we (het bestuur van FOK) best een leuk verzoek en we vonden het zo leuk dat Thomas dat voor Cas aanvroeg dat we óók voor Thomas een sprong hebben geregeld.

En ik mocht mee!

Het is al weer een tijdje terug, maar hier alsnog kleine verhaaltjes van de mannen en mooie foto’s van een sprong met prachtig weer!

Groeten, Fred

SONY DSC
Cas schreef nog:

 

Met dank aan Fok!

De dag van het parachute springen is aangebroken. Thomas, die ik al van kleins af aan ken van de Fok kampen, had voor mij een wens ingestuurd. Zelf wist ik niet dat ze hieraan deden.

Ik had het geluk om samen met hem en mijn vriendin die dag te kunnen springen. We hadden een erg mooie dag uitgekozen en alles was erg goed geregeld. We werden vriendelijk ontvangen en de lunch werd goed verzorgd.

Het ging allemaal zo snel, voor we het wisten zaten we al in het vliegtuig. Het uitzicht was prachtig, maar de vlucht was toch wel een beetje spannend. Eigenlijk zouden we op 3 kilometer springen, maar dit werd naar 4 veranderd. Dit kwam door ervaren springers die bij ons in het vliegtuig zaten. We hadden dus veel geluk!

De sprong verliep zonder problemen en we zijn dus veilig geland. Na de lunch hebben we nog bijgepraat en hebben we onze sprong op het beeldscherm terug kunnen zien. De dvd heb ik meegekregen om later nog eens terug te kijken.

Dit was een erg mooie ervaring en ik ben stichting Fok erg dankbaar.

Groetjes,

Cas & Femke

IMG_8117-2

en Thomas schreef:

Nadat ik Cas had opgegeven voor een fok uitje kreeg ik zelf ook de verrassing om mee te gaan parachutespringen.

Op 26 September was het eindelijk zover. Op weg naar Teuge zagen we dat we ontzettend veel geluk hadden met het weer. De lucht was helemaal blauw, het beloofde dus een mooi uitzicht te worden. Eenmaal aangekomen ging het allemaal snel. Na het invullen van een verklaring kregen we onze jumpsuits met instructies en gingen we meteen naar het vliegtuig. op 12.000 ft ging de deur open van het vliegtuig. Wat volgde was een heerlijk gevoel van de vrije val! Wat was dat enorm vet. Aan de parachute hangend genieten van het uitzicht!

Na de sprong nabuurten in het cafe met een hapje en drankje, en het bekijken van onze video’s van de sprong.

Ik wil nogmaals Stichting Fok bedanken voor het mogelijk maken van deze uitjes!

Groetjes,

Thomas

DSC_0208 Cas Femke en Thomas

DSC09674 Cas

IMG_8123

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *