Chayleen raakt niet uitgepraat over “De Baron”

image 2

Beste Stichting FOK

Hartelijk dank voor jullie uitje naar de Efteling/ eftelinghotel. De kinderen hebben zo genoten, en chayleen was zo trots als een Pauw , niets was te hoog of te eng!

Mevrouw is in alle achtbanen geweest , de kinderen raakten niet uitgepraat over het hotel en de Efteling maar vooral niet over de achtbaan, de Baron. Het weer was prachtig, en iedereen van ons gezin vergat even de ziekte van Chayleen , alles kon en niets moest, lieve mensen van FOK, bedankt voor dit prachtige uitje, wij als ouders hebben de kinderen zo zien genieten en opbloeien, dit uitje had iedereen even nodig.

Nog maals bedankt Stichting FOK en alle de mensen die dit voor ons gezin hebben gedaan, kippenvel gewoon,

Veel liefs
Reginald , Grady, Giovanny, Chayleen en Danylio