Show Sidebar Inloggen

Abby naar afscheidsconcert K3

IMG_0431

Wij hadden contact gezocht met stichting Fok, omdat wij vorig jaar vanuit het ziekenhuis Sophia Rotterdam naar de musical van Wicky de Vicking mochten gaan.
Hier speelde Josje van K3 in mee. Abby dacht toen dat zij Josje ook in levende lijven zou ontmoeten, maar dit was niet gelukt. Josje was voordat wij bij de artiesten uitgang waren weg gereden.
Ik moest aan de stichting denken omdat zij veel wensen van kinderen willen en kunnen verwezenlijken. Lineke heeft dan ook haar best gedaan om een eventuele Meet en Greet met Josje te krijgen.

Abby mocht ons meenemen naar het afscheidsconcert van K3 in Rotterdam. Sara (vrijwilliger) had contact met ons genomen om er een mooie dag van te maken. We hadden besproken wat en waar we zouden willen eten, maar kwamen tot de conclusie dat we makkelijker bij Ahoy konden eten en het was ook 1e paasdag en dan is niet alles open in de stad.
Bij Ahoy konden we eten waar we zin in hadden, dus patat was in de meerderheid.
Om 13 uur konden we naar binnen en hebben we kunnen zien dat het erg druk werd in de zaal.
Om 14 uur ging het concert beginnen en was Abby heerlijk aan het genieten van de nieuwe K3 en de oude K3.
Er was geen Meet en Greet te regelen maar dat was uit eindelijk geen probleem voor Abby. Een week na het concert kreeg Abby nog een pakket met leuke cadeau’s van K3.

Heel erg bedankt voor een leuke dag met het gezin.

dank je wel

Ilona

IMG_0454

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *