Show Sidebar Inloggen

Jadyn is gek op haar dolfijn

20160515_163810

Wat hebben wij een mooie dag beleefd zeg in het dolfinarium! Het begon al de dag ervoor, Jadyn wist nog van niks en we hadden gezegd dat we als verrassing als afsluiter van de vakantie in een hotel gingen slapen, nou dit was al een groot feest! Eenmaal in Harderwijk onze spullen in het onwijs leuke hotelletje neergezet en even het centrum in. Jadyn had nog steeds niks in de gaten! In het hotel waren ook nog 3 zakken snoep en geld voor een drankje /ijsje afgegeven voor ons. s’Avonds heerlijk mogen eten in het restaurant en na het eten nog even op het strandje gelopen met een bijzonder mooie regenboog op de achtergrond. Nadat we heerlijk geslapen hadden en uitgebreid ontbeten de spullen weer in de auto gezet. We hadden gezegd dat we nog even een stukje gingen wandelen en dan naar huis, het dolfinarium lag namelijk op loopafstand van het hotel. Onderweg vroegen we aan Jadyn wat haar grootste wens was? Nou dat CF weg kon gaan zei ze……mmmmmm ook een goeie maar helaas dat kunnen wij niet regelen, maar heb je nog een wens? Jahaaa…… met dolfijnen zwemmen natuurlijk! Oke zeiden wij, dat gaan we nu doen! Haar reactie was prachtig ze geloofde het niet totdat we de hoek om liepen en het dolfinarium in liepen. Nadat ze samen met haar vader een pak hadden aangedaan gingen ze uitgebreid een dolfijn aaien, kusje geven en eten geven, prachtig, ze straalde helemaal! Daarna het water in en mochten ze hun net geleerde trucje laten zien en uitgebreid op de foto. Als afsluiter mocht ze snorkelen zodat ze dolfijnen geluiden onder water kon horen. Daarna nog even het park in gegaan en wat leuke shows gezien. Het was een prachtige dag en Jadyn laat vol trots aan iedereen haar foto zien. Echt heel veel dank voor deze prachtige dag! Veel liefs van Jadyn, haar broertje Devin en haar papa en mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *