Show Sidebar Inloggen

Amy en Tim in de Efteling

img_20161018_191203

Vlak na de zomervakantie is onze Amy gestart op een nieuwe school, na jaren “vechten” voor een plekje op school vonden wij het tijd voor een nieuwe kans. Het blijkt een gouden greep te zijn, ze gaat weer met veel plezier naar school. Het is heel heftig voor Amy maar ook voor ons geweest en daarom stuurden we Stichting FOK een mail. En tot ons grote plezier werd onze wens werkelijkheid…
Al weken lang waren we aan het genieten van de voorpret, waar gaan we in, wat gaan we doen? Op dinsdagmorgen zijn we in de auto gestapt naar de Efteling. Het weer was niet geweldig, maar het grote voordeel is dan dat het niet druk is in het park. Zonder grote wachtrijen konden we in elke attractie die we maar wilden. Amy is groot fan van de Droomvlucht (en ja, na 6x is het nog steeds mooi) en Tim houdt meer van de bobslee en Joris en de Draak. Aan het einde van de dag zijn we naar de show van Ravelijn gegaan en hebben we vervolgens daar gegeten. Na afloop werden we terug gebracht naar het hotel.
De hotelkamer was een belevenis op zich; schoentjes van Roodkapje in de kast, een muis onder het bed en de kleren van de keizer aan de kapstok. De volgende ochtend gingen we na een heerlijk ontbijt weer op tijd het park in. Wederom erg rustig door het weer, dus we konden overal snel in.
Aan het einde van de middag hadden we in het hotel afgesproken met Willeke om te vertellen over onze belevenissen. Tim stuiterde door de ruimte van enthousiasme en Amy was stil door alle indrukken. Het was heel erg fijn om even als gezin er uit te zijn en nergens over na te hoeven denken.
We vinden het heel erg bijzonder dat dit soort leuke uitjes mogelijk gemaakt worden en zijn erg dankbaar!

We hebben genoten.
Groetjes,

Edwin, Lis, Amy & Tim

img-20161018-wa003

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *