Show Sidebar Inloggen

Cheque van bijna € 5.000 van de Achmea Foundation voor FOK

2016foundation-39

Stichting FOK heeft van de Achmea Foundation een gift van 4863,50 cent ontvangen, een bedrag waarmee we gemiddeld zo’n 10 uitjes/wensen kunnen realiseren voor mensen met CF.

De cheque werd overhandigd door de voorzitter van de Foundation, Ernst Hirsch Ballin aan Fred Rill. Zo vlak voor het einde van het jaar is dit een geweldig mooi gebaar en we zijn er dan ook erg blij mee!

De Achmea Foundation

Bij de Achmea Foundation maken we ons sterk voor een samenleving waar iedereen aan mee kan doen. We werken samen met partners aan structurele oplossingen. De Achmea Foundation draagt financieel bij én zet expertise en talent van Achmea medewerkers in. Met onze initiatieven in de gezondheidszorg, landbouw en financiële dienstverlening maken we blijvend het verschil voor mensen in een sociaal economische achterstandsituatie.​​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *