Show Sidebar Inloggen

Stef en Fiene op vakantie!

Untitled

24 oktober was het voor ons eindelijk zover! Op naar de Efteling!! Samen met onze kinderen (Stef 8 jaar, Fiene 5 jaar), hebben we heel wat nachtjes afgeteld tot het zover was! 2 dagen non-stop Efteling én slapen in het hotel… Het kon niet op!!
Nadat we in het hotel ingechecked waten, zijn we meteen naar de ingang van het park gelopen. En daar werd uiteraard meteen een plan gemaakt; Stef wil de ruige kant op, Fiene de sprookjes en dus wat rustigere kant. Toch maar even splitsen dus, maar gelukkig ook vaak samen attracties bezocht en samen genoten van lekkere maaltijden en drankjes!

Aan het einde van deze eerste dag, begon bij Fiene de oorpijn weer wat op te komen. Dit had ze thuis al een beetje, maar had er niet heel veel last van. ‘S nachts begon het des te meer pijn te doen, maar met een berg aan paracetamol konden we gelukkig ook dag 2 lekker het park in. Eerst hebben we natuurlijk genoten van een heerlijk ontbijt in het hotel.
Dag 2 was voor Fiene wat minder fijn helaas, ze heeft veel bij ons op de arm geslapen. Echt niet fit… Een flinke middenoorontsteking, zoals later bleek…
Stef heeft des te meer genoten!! Non-stop achtbanen met mij of mijn man, omdat Fiene toch sliep.
En dus konden we wel 8(!) keer achter elkaar in de Baron!! Heerlijke quality-time voor Stef… Misschien was dat ook wel even het belangrijkste doel van deze dagen. Fiene had hiervoor namelijk 2 weken in het ziekenhuis gelegen met de Pseudomonas bacterie en, buiten het lichamelijk ongemak voor Fiene, heeft Stef daar misschien nog wel het meeste last van gehad… Dus nu konden we er eens helemaal voor hém zijn!!
Helemaal top!! Nogmaals súper bedankt voor deze mooie dagen!!

Alex, Eveline
Stef &Fiene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *