Madelon in Drievliet

Bedankt stichting FOK,

Op zondag 21 mei mocht Madelon een dagje naar Drievliet van stichting FOK. Het was een heerlijk zonnige dag en Sylvia had gezorgd voor een kaart zodat Madelon niet in de rij hoefde te wachten.

Wat hebben we genoten van alle attracties. De snelle boomstammen waardoor je nat werd, de achtbaan, de zweefmolen het spookhuis en de lange glijbanen. Het was super. Ook kregen we een envelop zodat we lekker konden eten en dat hebben we dan ook zeker gedaan. Maar de dag was nog niet afgelopen, want omdat Madelon de volgende dag heel vroeg in het ziekenhuis moest zijn, kregen we ook nog een overnachting in het World Forum Hotel. We hadden een prachtige kamer op de 6de etage en zijn ook nog even naar de 12de verdieping geweest om daar het uitzicht even te bekijken. Sylvia kwam s avonds gezellig nog even bij ons koffiedrinken en onze kamer bekijken.

Stichting FOK ontzettend bedankt voor deze mooie dagen, wat een super verrassing!

Warme groet,

Madelon en Tina (Moeder van Madelon)