Show Sidebar Inloggen

Jolijn op Lowlands

Op vrijdagochtend 18 augustus was het dan zover. Bepakt en bezakt zaten mijn nichtje Fleur en ik in de auto op weg naar Biddinghuizen voor 3 dagen Lowlands. Om het ‘echte’ festivalgevoel mee te maken, hebben we besloten op de camping te gaan staan. Dat betekende dus: tent, slaapzakken, matjes, eten, drinken en vooral genoeg dikke vesten mee.
Eenmaal uitgepakt zijn we meteen het terrein op gegaan. 3 Dagen lang hebben we ontzettend genoten van de muziek (Bastille, Nina Kravitz, the XX, Flume, First Aid Kid, Solange en ga zo maar door), de mensen en de sfeer.
Elk moment van de dag was er iets te beleven en we kijken nu al weer uit naar volgend jaar!
Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!
Groetjes Jolijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *